Budi Moja Zavodnici

Full Version: Teorija Vs. Praksa
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(ovo je neki post koji sam pisao pre 2 godina)... Kada sam prvi put skuzio prednoste prakse vs. teorija.

==============

Fora je da sam u ovome vec 4-5 godina, procitao/slusao/video/konsultirao sve sto postoji teoretski u ovaj pickup svijet, a eto dobio sam progres koliko i moje friendove (machak) za 1 godina... Neko kao TheLord, iluzionist ili Igrac su se zdobili progresa 10X brze jer su WISELY upotrebili teorija, a imaju samo 2-5% od znanje koje JA imam!!

Nece nikad vas teorija promjeniti. Nece vam teorija uciniti pickup guru, ma cak ni rAFC.

Epa zasto onda postoji teorija i ovaj forum?

Kako bi vam dala direction u koji da se usmerite... ete zato. Teorija je kao mapa, praksa je kao fizicko hodanje.

I ovo je sad kljucno... MORAS hodati, moras praksi... moras raditi vani, kako bi uopce mogo koristiti mapu.

Kako bi produzio metaforu... Da hoces da procitas svaki thread u ovaj forum, i da postavis svako moguce pitanje pred da probas nesto vani...

JE ISTO

kao da bi htio da kupis svaku mapu od svaki grad u svjetu i da memoriziras SVE! pred da uopce izades napolje i naucis kako voziti bicikl!!! APSURD!

Prakticni saveti za najbrzi progress:

1) NEMOJTE pitati za nesto sto se vam ne dogada... primer ako ste momak koji uopce se ne ubacuje curicama, NEMOJTE PITATI i gubiti vremena primer na to "Kako poljubiti curu" ili "sta da radim ako kaze da ima decko" ili "kako eliminirati cockblocka" ili sta ja znam... ako uopce i ne govorite sa curama.

Ima ljudi sa primer hiljadu pitanja i teorije o tome sto govoriti na telefon, a uopce i ne uzimaju brojeve!!!

2) Fokusirajte se SAMO na onaj level na koji ste trenutno, dok ne maksimizirate rezultate do kraj, tek onda predite na sledeci level.

5 razine razvoja:

1) Approaching/Social Skills

Mogucnost vecina curima se ubaciti i u NAJMANJA mera bar imati friendly conversation. Bilo to na cesti/ulice, ili u drustvo, frendice na frendice itd... Znaci mogucnost relaksirano i samopuzdano bar mogli bi govoriti sa curama.

Ovo znaci da mozes na 99% cure uletiti sa bilo koji opener (zdravo, ja sam igor), i opet dobiri fenomenalna reakcija.

2) Flirting/Showing interest/Chemistry creation, attraction

Ali da govoris sa curama nije dovoljno da ih imas... Moze svi cure da te prihvate, ali ako nema chemistry... nista... druga razina je level u koji je mozete u vecinom od ovih curi da dobijete onaj feeling na butterflies, kao da ima nesto, kako bi osetila da ima interest za vas kao SEKSUALNO BICE. Obicno je uspjesno kad imate puno puno dobrih IOIs, a kino (dodir) prode super

3) Eskalacija/Leading/Venue-Changing/Izoliranje

Ovo je jednostavno mogucnost da ih uzmes van grupi (u klub), ili poneti na instant-date, ili poceti jako kino i vajb (koje je ocito ne samo friendly, nego potencijalno seksualno)... I DA sve to prode pozitivno

4) Closing (svako od ovih posebno je close)

- Poljubiti
- Uzeti broj
- Transfer to your place

5) Seduction (optional, ako ima otpor prema seksa)

Pobediti zadnji otpor prema seksom, pobediti one demone i njoj glavi koji je sprecavaju da ima seks s nekome tako brzo... I

ZNACI! Svako pitanje od primer level 4, kad ste primer na level 1 JE mentalna masturbacija! Ne samo da nece vam pomoci, nego ce i vas PUNO unazaditi. Ogranicite teorija na onaj level na koji ste, trazite saveti, radite puno u praksi, i napredovati ce puno!

OGRANICITE TEORIJA i misle TOTALNO samo na trenutni level.

p.s.

Ratio na praksi sprema teorija trebo bi bit oko 7:1 (7saati van, za svaki 1 saat citanje/pitanje/filozofiranje/kucanje/pricanje o ova tema)

p.p.s.

"PA STA AKO SAM previse stidljiv i ne mogu vani!? Kako da radim 7 saati vani!? Ja sam ovde bas zato jer mi ne ide vani!!"

Raditi u praksi ne mora da bude nesto jako fenomenalno... Ako vam je tesko cak i level 1, "praksa" moze biti cak i samo govoriti sa susedima, probati neke rutine na prijateljice, govoriti sa tetke u supermarketom, dobiti clanstvo u puno socijalne grupe i hobija... sve je to praksa. Nemojte da si zamisljate da vam kazem svi da morate 7 saata raditi najtezi cold-approach-ove za svaki jedan saat teorija!!

Ako niste na level 1 jos, ti 7 saati moze biti i samo raditi na generalne socijalne vestine za sad, polako polako.

Ali ako ste primer na level 3 (mozete approachati svi cure, lako vam ide flert), i imate problem close-anjem, onda da, ONDA trebate biti 7 saata van u obid close-anje za svaki 1 saat u teorija O CLOSE-anjem!
Reference URL's